Vid årsskiftet lanserade vår partner PODAB sitt nya bokningssytem PODAB Boka!

PODAB Boka, är ett nytt bokningssystem för tvättstugan. En prisvärd och enkel lösning för tvättstugebokning där du kan boka tvättid på en elektronisk bokningstavla vid tvättstugan, från datorn eller via smartphones.

PODAB Boka är en enkel lösning för bokning av produkter i tvättstugan oberoende av maskinfabrikat. Bokningarna styrs via nätet och kräver varken server på plats eller mjukvaruinstallation.Dessutom stöder det ett nästan ett oändligt antal användare. Tvättider kan bokas via touchskärmen WallPad eller via nätet från dator, mobil och surfplatta. Varje användare får en nyckeltagg och inloggning för att boka digitalt och behöver på så sätt inte vara i tvättstugan för att boka sin tvättid.

PODAB Boka kan i sin enklaste form ersätta t.ex. en bokningstavla, men systemet kan också användas till att boka andra föreningslokaler, som bastu och gym.

Systemet som är mer renodlat för enskilda lokaler blir oerhört prisvärt jämfört med större system som ofta innebär ett komplett skalskydd. Ofta har du som kund inte behovet att låsa hela huset elektroniskt, så varför då betala för den funktionen?

Nyfiken på hur det funkar, hör av dig eller besök oss på Aspholmsvägen 14 så berättar vi mer!