Om oss

Vi på Larssons brinner för det vi gör och vi har generellt personal som stannar länge hos oss. Vi är för närvarande sju stycken medarbetare och vi har varit i branschen sedan 1956, då under annat namn och som producent av Sunnanvind torkskåp. Mycket har förändrats sedan dess, men arvet sitter i väggarna och vi har varit en del av den gemensamma tvättstugan i över 65 år. Det innebär att vi blir en trygg och kostnadseffektiv samarbetspartner med hög kompetens, och att vi kan hjälpa er prioritera rätt när det kommer till reparation och service, kontra nyköp.

Vi har arbetat med Miele så länge som någon kan minnas, är auktoriserade återförsäljare och servicepartners och ingår i deras grupp av utvalda servicepartners, kallad Miele Elite. Vi är även auktoriserade återförsäljare och servicepartners för Podab, och ingår i deras grupp av noga utvalda samarbetspartners, PPP, Professionell Podab Partner. Även detta innebär en trygghet för dig som kund. Dels då vår personal alltid är garanterad de senaste utbildningarna och informationen gällande dina produkter, och dels en opartiskhet som din leverantör då vi med fler tillverkare i ”vårt stall” får en bredare produktkatalog och väldigt ofta kan möta dina behov med en större exakthet än våra branschkollegor.

Sedan 2018 är vi även auktoriserad återförsäljare och servicepartner för Swatab och säljer och servar deras filtersystem för kemikaliefri tvätt och lokalvård. Vi har blivit utnämnda till Årets Återförsäljare 2019, 2020 och 2021 och har dessa år varit den partner i landet med flest system ute hos kunder vilket gjort att kunskapsbanken även här har hunnit bli gedigen.

2020 började vi samarbeta med ScanDiagnostics som återförsäljare och servicepartner för deras ECAvatten-system Toucan Eco för kemikaliefri desinficering, ytstäd och i vissa applikationer även tvätt.

Under 2022 fördjupades vårt samarbete med Dinbox till att omfatta hela deras produktsortiment med allt från bokningssystemet för tvättstugan, till att även kunna erbjuda porttelefonilösningar som elektroniska postboxar.

2023 påbörjades vårt samarbete med Mimbly, som återförsäljare och servicepartner för deras Mimbox, en produkt för professionell tvätt som återvinner och sänker vattenförbrukning, samt filtrerar bort och hindrar Mikroplaster från att nå våra vattendrag.

2024 påbörjades vårt samarbete med KEN Hygiene Systems, med Sverigekontor i Askim utanför Göteborg. (Faktiskt bara två ynka stenkast från Podabs huvudkontor). Tillsammans med KEN får vi ett bra komplement i vårt medicintekniska produktutbud till dig som kund samt utökad kompetens på området.

Vår ambition är att alltid sätta dig som kund i främsta rummet. Vi ska hjälpa dig få ut största möjliga värde av den investering du gör, oavsett om det är en reparation eller en nyleverans. Du ska känna dig väl omhändertagen och bemött och vi ska erbjuda det där lilla extra så du känner att allt blir lite enklare när du anlitar oss. På så vis tror vi att vi lägger grunden för långvariga samarbeten och en tillit sinsemellan. Våra stamkunder ska inte behöva fråga vad utrustning kostar när de beställer nytt, de ska veta att de alltid får bästa möjliga pris och rätt produkt utifrån sina behov, och de ska framförallt känna sig trygga i det.

Vill du träffa oss för att diskutera framtida samarbeten är du givetvis välkommen in till kontoret på en kopp kaffe, så ska vi ta reda på vad vi kan hjälpa just dig med.

Leverantörer

Immer Besser. Alltid Bättre. Miele strävar sedan 1899 efter att vara en premiumleverantör och det genomsyrar allt de gör, ända ut till oss som extern servicepartner. Vi har samarbetat med Miele sedan långt innan de hade ett svenskt dotterbolag och vi är klassade som Miele ELITE, vilket enbart deras närmsta servicepartners är. Det innebär rätt och aktuell kunskap och trygghet för dig som kund.

PODAB är specialister på professionell tvätt, de har funnits på marknaden sedan 1945 och sysslar idag inte med något annat än just professionell tvätt. Vi är del av deras serviceorganisation och innehar deras högsta klassificering PPP; Professionell PODAB Partner. Som PPP:are genomgår vår personal regelbundna produktutbildningar och vi har ett tätt samarbete med gänget på PODAB, allt för att du som kund ska känna dig extra väl omhändertagen.

SWATAB är en relativt ny aktör och med deras patenterade, och av oberoende institut testade, DIRO-system kan du tvätta och städa helt kemikaliefritt. Vi vet, det låter lite för bra för att vara sant, men för en gångs skull är det faktiskt så! Som auktoriserad återförsäljare och servicepartner kan vi hjälpa er reda ut frågetecknen kring DIRO och hjälpa er hitta rätt system för just er, och vi har självklart ett eget system om du vill komma och provtvätta! Det faktum att SWATAB dessutom samarbetar med både Miele och PODAB, precis som oss, gör ju inte saken sämre. Vi har blivit Årets återförsäljare 2019, 2020 & 2021.

MIMBLY är ett cleantechbolag med rötterna hos Chalmers. Med deras första produkt Mimboxen får fastighetsägare och lokalvårdsbolag möjligheten att minska sitt klimatavtryck, sänka sin vattenförbrukning och filtrera bort mikroplaster från tvättvattnet, och på så vis hindra det från att nå våra vattendrag.

Med ett Toucan-system blir du självförsörjande på ett kemikaliefritt alternativ till både ytstäd och desinficering när du tillverkar eget ECA-vatten. Tillverkningen är helt behovsstyrd och vi kan erbjuda tillverkning från 1 liter/5 minuter till upp till 40 liter koncentrat/timme, vilket kan späs ut till upp emot 300 liter. Ett Toucan-system kan även användas för kemikaliefri tvätt i vissa applikationer där desinficering och blekning är viktiga faktorer.

Dinbox erbjuder enkla och kostnadseffektiva boknings- och passersystem, såväl som porttelefoner och fastighetsboxar. För vår del är dem främst en partner när det kommer till bokningssystem för den gemensamma tvättstugan, men vi har möjlighet att tillhandahålla hela deras sortiment.

Tillsammans med KEN Hygiene systems kompletterar vi vårt utbud till tandläkare och andra vårdinrättningar.
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S grundades 1941 av Kaj E. Nielsen. Företaget började med att tillverka potatisskalningsmaskiner, främst för större gårdar på Fyn och sedan 1974 har man levererat maskiner till vård- och sjukhussektorn.

Medarbetare

Stefan Andersson

Servicetekniker

Medicinteknik & Professionell utrustning

stefan@larssonseltjanst.se

Daniel Blomqvist

Servicetekniker

Medicinteknik, Professionell utrustning & Domestic

daniel@larssonseltjanst.se

Emil Larsson

Försäljning/Administration Servicetekniker

Medicinteknik & Professionell utrustning

emil@larssonseltjanst.se

Sari Åkerberg

Ekonomi & ordermottagning

sari@larssonseltjanst.se

Fredrik Malmsten

Elektriker

fredrik@larssonseltjanst.se

Mattias Grejder

Servicetekniker

Medicinteknik, Professionell Utrustning & Domestic

mattias@larssonseltjanst.se

Håkan Boija

Servicetekniker

Medicinteknik, Professionell utrustning & Domestic

hakan@larssonseltjanst.se

Anders Larsson

Fastighetsansvarig

anders@larssonseltjanst.se

Jobba hos oss

Intresserade

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga och engagerade personer som har erfarenhet av och/eller intresse av att jobba inom vår bransch. Vi tror att du har en elutbildning i grunden och är tekniskt intresserad, gärna med en vana ”att skruva”.

Anställd

Som anställd hos oss på Larssons Eltjänst får du den utbildning du behöver för att kunna göra ett bra jobb. Vi har interna utbildningar men utbildas framförallt av våra samarbetspartners och leverantörer. Att även lära av, och våga fråga varandra är en viktig del i kompetensutvecklingen. Eftersom vi är ett litet företag blir organisationen av naturen platt. Beslutsvägarna är korta och vi kan ofta hålla ett relativt högt och effektivt arbetstempo. Som anställd hos oss finns självklart friskvårdsbidrag att tillgå och vi följer kollektivavtal. Vi tycker också det är viktigt att ha kul tillsammans, både på och utanför arbetstid och ser till att umgås kring olika blandade aktiviteter med jämna mellanrum. Det kan vara allt från att gå ut och käka tillsammans och kanske kasta lite klot på Boulebar, till att göra fabriksbesök hos våra leverantörer i exempelvis Tyskland, Italien, Schweiz eller Tjeckien. Mår personalen bra mår företaget bra, och mår företaget bra mår personalen bra!

Mål

Vårt mål är att alla skall trivas och kunna utvecklas efter sin förmåga och sina ambitioner. Om detta låter intressant så skicka gärna in en intresseanmälan till order@larssonseltjanst.se. Du märker den med ”Intresseanmälan jobb” och bifogar med fördel ett CV och ett personligt brev.