Invetering och Objektsmärkning

Oavsett om ni är den lilla föreningen med endast en tvättstuga eller det stora fastighetsbolaget med hundratals maskiner i beståndet kan det vara svårt att ha grepp om utrustningen. Hur är skicket? Åldern? Vad var det för fabrikat egentligen?

Vi använder oss av ett objektsmärkningssystem som innebär att vi märker upp era maskiner och ger maskinen en identitet. Ett objektsnummer. Ett från fronten lätt synligt nummer som när ni uppger det för oss talar om vad det är för maskin, fabrikat, modell, alla viktiga siffror, ålder i de fall det går att få fram samt vart maskinen finns och vem som äger den.

Det blir plötsligt väldigt enkelt när en hyresgäst ringer och säger att ”Objekt 123” inte tömmer. Ni behöver inte, om ni inte vill, ta reda på mer, utan återkopplar till oss och vi har redan all information om maskinen. Vi behöver endast en felbeskrivning. Det spar tid för både er och oss, vilket i sin tur spar pengar.

I samband med att vi objektsmärker ert bestånd kan vi också erbjuda en inventering och enklare eller grundligare statuskontroll av era maskiner. Ni får då ett protokoll som ger er full koll och överblick på ert bestånd. När hyresgästen anmäler ”Objekt 123” kan ni utifrån protokollet ni fått enkelt leta på aktuell maskin och genast veta exempelvis hur gammal den är och om den redan vid inventeringen var i ett slitet skick. Kanske känner ni direkt att ni hellre vill beställa en ny maskin av oss, snarare än att först ta ut en av våra servicetekniker för felsökning.

Tillsammans effektiviserar vi hanteringen av ert maskinbestånd och håller kostnaderna på rätt nivå!