Projektering, renovering och försäljning

Går ni som fastighetsägare eller BRF i tankarna kring att renovera er tvättstuga men tycker det känns bökigt och omständigt med alla moment och många olika kontaktytor med hantverkare/etreprenörer?

Inga problem, vi kan hjälpa er från ritbordet till färdig tvättstuga och ni slipper allt trassel och klarar er med endast en kontaktperson hos oss.

Tillsammans med våra duktiga samarbetspartners tar vi hand om allt från elinstallationerna till ytskikt, VVS, snickerier till nya maskiner och annan inredning.

Kostnadsskillnaden är minimal gentemot att hålla i alla kontakter själv då vi inte gör något kostnadspåslag på våra samarbetspartners fakturor utan endast debiterar för den tid som krävs för att hålla ihop projektet. Då vi länge samarbetat med samma entreprenörer känner vi varandra ”utan och innan” och kommunikationen är enkel och rak, och beslutsvägarna korta. Det ger även dig som kund oftast möjligheten att kunna ändra dig under processen och båda lägga till och ta bort åtgärder, om så önskas.

Har ni en tvättstuga ni är nöjda med och bara är ute efter att uppdatera er maskinpark vill vi givetvis hjälpa er även där. Vi kan i utrustningsväg hjälpa er med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, torkrum, manglar, bokningssystem, och system för kemikaliefri tvätt, såväl som all tänkbar tvättstugeinredning som exempelvis tvättbänkar, bord, stolar, bokningstavlor, galghängare och lakansträckare, bland mycket annat.

Oavsett hur stort eller litet projekt ni har i åtanke så är ni välkomna in på en kopp kaffe, så kikar vi på hur era behov ser ut och vilken utrustning som skulle passa er bäst.