Om oss

Vi på Larssons brinner för det vi gör och vi har generellt personal som stannar länge hos oss. Vi är för närvarande åtta stycken medarbetare och vi har varit i branschen sedan 1956, då under annat namn och som producent av Sunnanvind torkskåp. Mycket har förändrats sedan dess, men arvet sitter i väggarna och vi har varit en del av den gemensamma tvättstugan i över 65 år. Det innebär att vi blir en trygg och kostnadseffektiv samarbetspartner med hög kompetens, och att vi kan hjälpa er prioritera rätt när det kommer till reparation och service, kontra nyköp.

Vi har arbetat med Miele så länge som någon kan minnas, är auktoriserade återförsäljare och servicepartners och ingår i deras grupp av utvalda servicepartners, kallad Miele Elite. Vi är även auktoriserade återförsäljare och servicepartners för Podab, och ingår i deras grupp av noga utvalda samarbetspartners, PPP, Professionell Podab Partner. Även detta innebär en trygghet för dig som kund. Dels då vår personal alltid är garanterad de senaste utbildningarna och informationen gällande dina produkter, och dels en opartiskhet som din leverantör då vi med fler tillverkare i ”vårt stall” får en bredare produktkatalog och väldigt ofta kan möta dina behov med en större exakthet än våra branschkollegor.

Sedan 2018 är vi även auktoriserad återförsäljare och servicepartner för Swatab och säljer och servar deras filtersystem för kemikaliefri tvätt och lokalvård. Vi har blivit utnämnda till Årets Återförsäljare 2019, 2020 och 2021 och har dessa år varit den partner i landet med flest system ute hos kunder vilket gjort att kunskapsbanken även här har hunnit bli gedigen.

2019 inleddes vårt samarbete med QT Systems. Vi är återförsäljare och servicepartner för deras produkter och vårt gemensamma fokus har främst legat på att ta fram specialanpassade bokningslöningar för gemensamma tvättstugor. Lösningar där ingen annan leverantör på marknaden till dags dato har haft en lösning.

2020 började vi samarbeta med ScanDiagnostics som återförsäljare och servicepartner för deras ECAvatten-system för kemikaliefri desinficering, ytstäd och i vissa applikationer även tvätt.

Vår ambition är att alltid sätta dig som kund i främsta rummet. Vi ska hjälpa dig få ut största möjliga värde av den investering du gör, oavsett om det är en reparation eller en nyleverans. Du ska känna dig väl omhändertagen och bemött och vi ska erbjuda det där lilla extra så du känner att allt blir lite enklare när du anlitar oss. På så vis tror vi att vi lägger grunden för långvariga samarbeten och en tillit sinsemellan. Våra stamkunder ska inte behöva fråga vad utrustning kostar när de beställer nytt, de ska veta att de alltid får bästa möjliga pris och rätt produkt utifrån sina behov, och de ska framförallt känna sig trygga i det.

Vill du träffa oss för att diskutera framtida samarbeten är du givetvis välkommen in till kontoret på en kopp kaffe, så ska vi ta reda på vad vi kan hjälpa just dig med.