Jobba hos oss

Intresserade

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga och engagerade personer som har erfarenhet av och/eller intresse av att jobba inom vår bransch. Vi tror att du har en elutbildning i grunden och är tekniskt intresserad, gärna med en vana ”att skruva”.

Anställd

Som anställd hos oss på Larssons Eltjänst får du den utbildning du behöver för att kunna göra ett bra jobb. Vi har interna utbildningar men utbildas framförallt av våra samarbetspartners och leverantörer. Att även lära av, och våga fråga varandra är en viktig del i kompetensutvecklingen. Eftersom vi är ett litet företag blir organisationen av naturen platt. Beslutsvägarna är korta och vi kan ofta hålla ett relativt högt och effektivt arbetstempo. Som anställd hos oss finns självklart friskvårdsbidrag att tillgå och vi följer kollektivavtal. Vi tycker också det är viktigt att ha kul tillsammans, både på och utanför arbetstid och ser till att umgås kring olika blandade aktiviteter med jämna mellanrum. Det kan vara allt från att gå ut och käka tillsammans och kanske kasta lite klot på Boulebar, till att göra fabriksbesök hos våra leverantörer i exempelvis Tyskland, Italien, Schweiz eller Tjeckien. Mår personalen bra mår företaget bra, och mår företaget bra mår personalen bra!

Mål

Vårt mål är att alla skall trivas och kunna utvecklas efter sin förmåga och sina ambitioner. Om detta låter intressant så skicka gärna in en intresseanmälan till order@larssonseltjanst.se. Du märker den med ”Intresseanmälan jobb” och bifogar med fördel ett CV och ett personligt brev.

Kontakta oss

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande

    Säkerhetsfråga (svara på frågan nedan för att bevisa att du inte är en robot)