Leverantörer

Immer Besser. Alltid Bättre. Miele strävar sedan 1899 efter att vara en premiumleverantör och det genomsyrar allt de gör, ända ut till oss som extern servicepartner. Vi har samarbetat med Miele sedan långt innan de hade ett svenskt dotterbolag och vi är klassade som Miele ELITE, vilket enbart deras närmsta servicepartners är. Det innebär rätt och aktuell kunskap och trygghet för dig som kund.

PODAB är specialister på professionell tvätt, de har funnits på marknaden sedan 1945 och sysslar idag inte med något annat än just professionell tvätt. Vi är del av deras serviceorganisation och innehar deras högsta klassificering PPP; Professionell PODAB Partner. Som PPP:are genomgår vår personal regelbundna produktutbildningar och vi har ett tätt samarbete med gänget på PODAB, allt för att du som kund ska känna dig extra väl omhändertagen.

SWATAB är en relativt ny aktör och med deras patenterade, och av oberoende institut testade, DIRO-system kan du tvätta och städa helt kemikaliefritt. Vi vet, det låter lite för bra för att vara sant, men för en gångs skull är det faktiskt så! Som auktoriserad återförsäljare och servicepartner kan vi hjälpa er reda ut frågetecknen kring DIRO och hjälpa er hitta rätt system för just er, och vi har självklart ett eget system om du vill komma och provtvätta! Det faktum att SWATAB dessutom samarbetar med både Miele och PODAB, precis som oss, gör ju inte saken sämre. Vi har blivit Årets återförsäljare 2019, 2020 & 2021.

Tillsammans med QT systems levererar vi kundanpassade bokningssystem för tvättstugor och andra gemensamma utrymmen, såväl som användarstyrda motorvärmarstolpar och laddstolpar till elbilar. Dina behov och din fantasi sätter gränserna, vad i eller kring fastigheten vill eller behöver ni styra?

Med ett Toucan-system blir du självförsörjande på ett kemikaliefritt alternativ till både ytstäd och desinficering när du tillverkar eget ECA-vatten. Tillverkningen är helt behovsstyrd och vi kan erbjuda tillverkning från 1 liter/5 minuter till upp till 40 liter koncentrat/timme, vilket kan späs ut till upp emot 300 liter. Ett Toucan-system kan även användas för kemikaliefri tvätt i vissa applikationer där desinficering och blekning är viktiga faktorer.

Du kan läsa mer om ECA-vatten under produkter.

Dinbox erbjuder enkla och kostnadseffektiva boknings- och passersystem, såväl som porttelefoner och fastighetsboxar. För vår del är dem främst en partner när det kommer till bokningssystem för den gemensamma tvättstugan, men vi har möjlighet att tillhandahålla hela deras sortiment.