Om oss

Vi på Larssons brinner för det vi gör och vi har generellt personal som stannar länge hos oss och är för närvarande sju st medarbetare, i skrivande stund har teknikerstyrkan över 100 år gemensam erfarenhet från branschen. Det innebär att vi blir en trygg och kostnadseffektiv samarbetspartner med hög kompetens, och att vi kan hjälpa er prioritera rätt när det kommer till reparation och service, kontra nyköp.

Vi har jobbet med Miele så länge som någon kan minnas, är auktoriserade återförsäljare och servicepartners och ingår i deras grupp av utvalda servicepartners, kallad Miele Elite. Vi är även auktoriserade återförsäljare och servicepartners för Podab, och ingår i deras grupp av noga utvalda samarbetspartners, PPP, Professionell Podab Partner. Även detta innebär en trygghet för dig som kund. Dels då vår personal alltid är garanterad de senaste utbildningarna och informationen gällande dina produkter, och dels en opartiskhet som din leverantör då vi med fler tillverkare i ”vårt stall” får en bredare produktkatalog och kan möta dina behov med en större exakthet än våra konkurrenter.

Vår ambition är att alltid sätta dig som kund i främsta rummet. Vi ska hjälpa dig få ut största möjliga värde för den investering du gör, oavsett om det är en reparation eller en nyleverans. Du ska känna dig väl omhändertagen och bemött och vi ska erbjuda det där lilla extra så du känner att allt blir lite enklare när du anlitar oss. På så vis tror vi att vi lägger grunden för långvariga samarbeten och en tillit sinsemellan. Våra stamkunder ska inte behöva fråga vad utrustning kostar när de beställer nytt, de ska veta att de alltid får bästa möjliga pris och rätt produkt utifrån sina behov, och de ska framförallt känna sig trygga i det.

Vill du träffa oss för att diskutera framtida samarbeten är du givetvis välkommen in till kontoret på en kopp kaffe, så ska vi ta reda på vad vi kan hjälpa just dig med.