Larsson Eltjänst

Professionell Utrustning

  Miele

  Larssons Eltjänst är auktoriserad återförsäljare och servicepartner för Miele Professional i Örebro Län, och ingår i en grupp av utvalda partners som kallas för Miele Professional Elite.

  Vi erbjuder
  Kontakta oss innan ni skall installera ny tvätt- tork eller diskutrustning i er fastighet eller verksamhet. Vi kan erbjuda professionell disk och textilvårdsutrustning för alla ändamål. Vi erbjuder även projektering samt finansiering av Mieles professionella utrustning. Vi servar självklart även er befintliga utrustning.

  Medicinteknik
  Larssons Eltjänst är auktoriserad för installation, service/reparation samt validering av produkter från Miele Professional. Produktområdet innefattar spol- och diskdesinfektorer inom dentalvården, på laboratorier, samt inom sjuk- och äldrevården, mm.

  Mieles företagsfilosofi
  Företaget Miele & Cie. KG startades 1899 av Carl Miele och Reinhard Zinkann i Gütersloh/Tyskland och är, än idag, ett tyskt familjeföretag. Företaget ägs och styrs nu av fjärde generationen Miele och Zinkann.

  ”Miele – Immer besser” ( Alltid bättre ) och den långsiktiga strategin att aldrig, aldrig tumma på kvaliteten eller flytta pro­duktionsbasen till lågprisländer är företagets filosofi. Ständig vidareutveckling av kvalitet och teknik har lett till att Miele identifieras med högsta produktkvalitet och bästa funk­tion.

  Tack vare produkternas långa livslängd och låga driftskostna­der bidrar Miele till att hushålla med naturresurserna.

  För Miele går företagsfilosofi och miljömedvetande hand i hand.

  PODAB

  Vi på Larssons Eltjänst är auktoriserad återförsäljare och servicepartner åt PODAB, så kallad PPP, Professionell Podab Partner, och kan hjälpa er med såväl nya produkter, som service på befintliga.

  PODAB är specialister på professionell tvättstugeutrustning. Det är därför de kan produkterna in i minsta detalj och kan ta fram skräddarsydda lösningar anpassade för svenska tvättstugor.

  PODAB har marknadens bredaste sortiment av professionella tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp etc. De arbetar ständigt med att utveckla och handplocka energieffektiva och högkvalitativa produkter.
  Deras produkter finns i flerbostadshus, på hotell och restauranger, på brandstationer, sjukhem och ridhus, för att bara nämna några platser.

  Med mer än 69 års erfarenhet av professionell tvättstugeutrustning hjälper PODABs specialister dig genom hela processen, från första besöket till installation och färdig tvättstuga. Allt för att du ska få en så kostnadseffektiv och driftsäker tvättstuga som möjligt.

  Vi på Larssons Eltjänst kan hjälpa er att tillsammans med PODAB plocka fram just den utrustning ni behöver, vare sig det gäller den lilla  tvättstugan eller det större tvätteriet.

  ASKO

  Vi på Larssons Eltjänst är ASKOs auktoriserade samarbetspartner i Örebroregionen, och hanterar både disk-, tork- och tvättutrustning, och allt däremellan! Robusta, pålitliga professionella vitvaror som underlättar din vardag. För professionell hantering av tvätt, torkning och disk.

  holdbar-vaskemaskine-bygget-med-robust-konstruktion

  ASKOs professionella maskiner är perfekta där vanliga hushållsmaskiner inte räcker till, eller uppfyller de högt ställda hygieniska kraven inom ex sjukvård eller omsorg. Deras proffsprodukter har en lång hållbarhet, är enkla att använda och har specialanpassade program som uppfyller våra kunders krav.

  ASKOs professionella serie omfattar tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och diskmaskiner. Sortimentet täcker med fördel behovet av tvätt, torkning och diskning där det finns behov av professionella produkter till professionell hantering. ASKO har under många år producerat professionella maskiner och med detta har de byggt upp en solid erfarenhet kring de krav som ställs av professionella användare. Maskinerna används typiskt flera gånger om dagen och av olika användare, och detta ställer högre krav på hållbarhet och användarvänlighet.

  Auktoriserade

  "... för Miele Professional, PODAB, samt ASKO."

  Det innebär att vi kan erbjuda allt från projektering, försäljning, installation, till underhåll och service.  Allt för att Du som kund ska kunna få en helhetslösning, med de produkter som passar Dig och Ditt behov bäst.

  Vare sig det gäller den lilla tvättstugan i bostadsrättsföreningen med endast två lägenheter, eller det stora tvätteriet med krav på stor kapacitet och lång livslängd, så hjälper vi Dig att hitta rätt utrustning.

   

  Försäljning av reservdelar

  Telefontid för service, försäljning och reservdelsbeställning

  Vardagar
  08:30 – 14:00

  Telefon
  019-611 60 00

  Service- och reservdelsbeställning

  order@larssonseltjanst.se