Larsson Eltjänst

Nyhet

I tider som dessa

Skriven av / Nyhet / No Comments

Det är speciella tider för oss alla och vi måste hjälpas åt att värna varandras säkerhet.

Vi arbetar som vanligt men är extra noga med hygienrutiner, och om någon i personalen uppvisar symptom stannar de självklart hemma. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och är på tå för att kunna anpassa oss och verksamheten efter eventuella förändringar.

Om du har en tid bokad men inte är frisk ber vi dig att höra av dig för att omboka din tid, alternativt kan vi hitta lösningar där vi inte behöver ses ansikte mot ansikte. Om vi tillsammans är flexibla kan vi lösa det mesta!

På grund att läget så kan längre väntetider stundtals förekomma och vi prioriterar alla maskiner inom någon form av vård ännu högre än vanligt. Det innebär att hushållsprodukter kan bli lidande och få vänta något längre.

Matematiken är enkel och det är för oss viktigt att personal inom exempelvis äldrevården kan lägga all sin arbetstid på de boende istället för exempelvis handdisk. Vi hoppas på förståelse inför dessa prioriteringar och vid frågor är ni välkomna att höra av er.

När hade ni en översyn i tvättstugan senast?

Skriven av / Nyhet / No Comments

Vid byte av en sprucken slang mellan torktumlare och frånluftsventilation visade det sig att flödet var lite… snålt?
När det ser ut såhär innebär det inte bara en potentiell brandrisk utan också längre torktider och högre energiförbrukning, eftersom torktumlaren, i det här fallet, inte blir av med den fuktiga luften som det är tänkt.
Med ett serviceavtal där vi regelbundet, efter önskemål, frekventerar er tvättstuga och ser över utrustningens allmänskick och funktion kan man slippa obehagliga överraskningar eller onödiga driftstopp. Vanligast är att lägga planerade underhåll med 6 eller 12 månaders intervall.
Anledningen till stoppet är inte enbart, men till stor del, beroende på trasiga filter. Man kan tycka att ”den där lilla revan spelar ingen roll”, men det gör den! Har ni trasiga filter så slå oss en signal så skickar vi er enkelt nya. Eller teckna ett serviceavtal så håller vi koll på filtren åt er!

Fastighet2019 i Askersund

Skriven av / Nyhet / No Comments

Den 10 december befinner vi oss på Fastighet2019 i Askersund! Det är en mindre mässa än den vi brukar delta på i Örebro och räknar därför med ett något lugnare tempo, där vi får mer tid för dig som besökare. Vi kommer givetvis presentera oss själva och vad vi kan hjälpa just dig med, men även vårt utbud från Miele, Podab och Swatab.

Med alla trumf på hand visar vi gärna hur du kan få marknadens bästa tvättstugelösningar!

Anmälan till mässan hittar du här!

Lansering för nya Miele Little Giants!

Skriven av / Nyhet / No Comments

Nästa vecka, 9/4 0ch 10/4 kör vi lansering för Mieles nya maskinserie i kompaktklassen, sedan årtionden kallade Little Giants för sin stora kapacitet och kompetenta uppsättning tvättprogram i ett litet, lättplacerat format.

En maskinserie vars arv härstammar från bland annat offentliga tvätterier med stora krav på livslängd, och fysisk storlek, för  att på en tvätteriinrättning kunna placera så många maskiner som möjligt. Deras nätta format lämpar sig inte bara för offentliga tvätterier utan gör sig även mycket bra i den svenska tvättstugan. De ligger helt rätt kapacitetsmässigt, 6 – 8 kg beroende på modell, och just det mindre formatet ger tvättstugan ett luftigare och trevligare intryck än vad större maskiner gör.

De nya maskinerna kommer i två grundutföranden, Performance och Performance Plus. Därtill tillkommer specialutföranden för bland annat städ- och vårdsektor.

Är du intresserad av att delta på vår lansering så slå oss gärna en signal så snart som möjligt, för mer information!

Maskinerna på bilden är ur Performance Plus-serien.

Fastighet2019

Skriven av / Nyhet / No Comments

Den 13 mars är det återigen dags att pallra sig till Conventum och Fastighet2019. Kom och träffa oss och våra kollegor från Podab och Miele. Prata tvättstugor och kika på marknadens bästa produkter för ändamålet. Det bjuds även på en teaser inför annat nytt som är på gång!

Inbjudan hittar du HÄR!

Datum: 2019-03-13

Tid: 17:00-20:00
Ort: Örebro
Plats: Conventum Kongress, Fabriksgatan 17-19 Örebro

God Jul och Gott Nytt År!

Skriven av / Nyhet / No Comments

Såhär sista dagen innan lite julledigt, vill vi passa på att önska gamla och nya kunder och leverantörer en God Jul och ett Gott Nytt År!

Vi är igång igen från och med onsdag den 2/1, och i slutet av januari kommer även Emil tillbaka från föräldraledighet, vilket gör att vi äntligen kan gå upp på full kapacitet igen och därmed korta ner väntetiderna något.

 

Till dess som sagt, God Jul och Gott Nytt!

Lanseringsfest med PODAB

Skriven av / Nyhet / No Comments

Hösten är här, semestrarna är sedan länge över, och vi hoppas ni har lika fullt upp som vi! Vi vill dock passa på att bjuda in till en lanseringsfest av och för Podabs nya maskinserier för professionellt bruk. Går din förening eller företag i tankar gällande nya maskiner, kom gärna förbi den 4 oktober och träffa oss och våra vänner från Podab. Kläm och känn på maskinerna, ställ frågor, ta del av specialerbjudanden för dagen och få något gott i magen när du ändå är på plats!

Föranmälan görs till emil@larssonseltjanst.se senast den 27 september. Uppge namn på alla som vill komma, samt vilket företag eller förening ni kommer ifrån.

Varmt välkomna!

Semestertider!

Skriven av / Nyhet / No Comments

Då var det den tiden på året igen. Ni vet den som alla suktar efter, där den där ledigheten många räknar ner till infinner sig.
Många företag och verksamheter går ner på halvfart och tänker att nu när det ändå är lugnt tar vi tag i de där projekten vi tänkt på så länge. Nya tvättstugor till exempel!

Men även vi har lite semester, så från och med slutet av V25 till V33 går vi på lägre bemanning än normalt. Väntetiderna ökar därför en aning, men vi stänger endast helt under v.30.

Det kan även vara svårare att komma fram på telefon under denna period, så vänd er gärna till hemsidan för att göra er felanmälan, så tar vi tag i det så fort som vi kan.

I övrigt hoppas vi att ni också får en fin sommar med lite ledigt, så gasar vi på för fullt till höstkanten igen!

Vårmönstringen 2018

Skriven av / Nyhet / No Comments

Den 1 maj gick Vårmönstringen traditionsenligt av stapeln, och pengar samlades in till Stjärnglansen, USÖ’s egen barncancerfond.
Vi var återigen med och sponsrade lotteriet som alla deltagare är med i, och bidrog även i år med en dammsugare från Miele. Precis som vanligt gick den som ett av de första priserna, och i år var det Gittan Lindqvist från Örebro som hade turen att knipa den fina vinsten!

Det lite grå vädret gjorde att deltagarantalet var något lägre än vanligt, men trots det samlades nästan närmare 20.000:- in, mycket viktiga pengar för att hjälpa sjuka barn och deras familjer!

För dig som är nyfiken på Stjärnglansen och kanske vill bidra själv finns denna info på USÖ’s hemsida:

Stjärnglansen

Gåvokontot ”Stjärnglansen” bildades vid Barn- och ungdomskliniken för att hjälpa och förbättra tillvaron för barn med olika cancersjukdomar i Örebro län.
Gåvokontots bildande skedde genom insatser av några idrottsstjärnor under ledning av ishockeyspelaren Bengt-Åke Gustafsson.
Bidrag till ”STJÄRNGLANSEN” kan sättas in på postgiro 438 33 23-5.
Märk insättningstalongen: STJÄRNGLANSEN, projektnummer 400123.

Kontaktperson för gåvokontona är överläkare Gunnar Skeppner
Barn- och ungdomskliniken USÖ tel. 019-602 10 00

PODAB lanserar nya maskiner

Skriven av / Nyhet / No Comments
PODAB lanserar nya professionella tvättmaskiner och torktumlare av högsta kvalitet. Alla de nya produkterna i Base- och StreamLine-serierna är optimerade för att passa i svenska tvättstugor. Utsidan är prisbelönt för sin fina design. På insidan finns nya smarta lösningar som exempelvis världens första 3D-tvättsystem. Att produkterna är utformade med användarvänlighet i fokus är en självklarhet.
 
PODABs äldre maskiner var på inget sett dåliga, tvärtom, men just Base- och Streamline tyckte vi var lite otydliga ur användarsynpunkt, med de nya maskinerna tar PODAB ett jättekliv i rätt riktning och vi tror på succé! 
 
Hör av er för prisuppgifter! 📞