Larsson Eltjänst

Nyhet

Lanseringsfest med PODAB

Skriven av / Nyhet / No Comments

Hösten är här, semestrarna är sedan länge över, och vi hoppas ni har lika fullt upp som vi! Vi vill dock passa på att bjuda in till en lanseringsfest av och för Podabs nya maskinserier för professionellt bruk. Går din förening eller företag i tankar gällande nya maskiner, kom gärna förbi den 4 oktober och träffa oss och våra vänner från Podab. Kläm och känn på maskinerna, ställ frågor, ta del av specialerbjudanden för dagen och få något gott i magen när du ändå är på plats!

Föranmälan görs till emil@larssonseltjanst.se senast den 27 september. Uppge namn på alla som vill komma, samt vilket företag eller förening ni kommer ifrån.

Varmt välkomna!

Semestertider!

Skriven av / Nyhet / No Comments

Då var det den tiden på året igen. Ni vet den som alla suktar efter, där den där ledigheten många räknar ner till infinner sig.
Många företag och verksamheter går ner på halvfart och tänker att nu när det ändå är lugnt tar vi tag i de där projekten vi tänkt på så länge. Nya tvättstugor till exempel!

Men även vi har lite semester, så från och med slutet av V25 till V33 går vi på lägre bemanning än normalt. Väntetiderna ökar därför en aning, men vi stänger endast helt under v.30.

Det kan även vara svårare att komma fram på telefon under denna period, så vänd er gärna till hemsidan för att göra er felanmälan, så tar vi tag i det så fort som vi kan.

I övrigt hoppas vi att ni också får en fin sommar med lite ledigt, så gasar vi på för fullt till höstkanten igen!

Vårmönstringen 2018

Skriven av / Nyhet / No Comments

Den 1 maj gick Vårmönstringen traditionsenligt av stapeln, och pengar samlades in till Stjärnglansen, USÖ’s egen barncancerfond.
Vi var återigen med och sponsrade lotteriet som alla deltagare är med i, och bidrog även i år med en dammsugare från Miele. Precis som vanligt gick den som ett av de första priserna, och i år var det Gittan Lindqvist från Örebro som hade turen att knipa den fina vinsten!

Det lite grå vädret gjorde att deltagarantalet var något lägre än vanligt, men trots det samlades nästan närmare 20.000:- in, mycket viktiga pengar för att hjälpa sjuka barn och deras familjer!

För dig som är nyfiken på Stjärnglansen och kanske vill bidra själv finns denna info på USÖ’s hemsida:

Stjärnglansen

Gåvokontot ”Stjärnglansen” bildades vid Barn- och ungdomskliniken för att hjälpa och förbättra tillvaron för barn med olika cancersjukdomar i Örebro län.
Gåvokontots bildande skedde genom insatser av några idrottsstjärnor under ledning av ishockeyspelaren Bengt-Åke Gustafsson.
Bidrag till ”STJÄRNGLANSEN” kan sättas in på postgiro 438 33 23-5.
Märk insättningstalongen: STJÄRNGLANSEN, projektnummer 400123.

Kontaktperson för gåvokontona är överläkare Gunnar Skeppner
Barn- och ungdomskliniken USÖ tel. 019-602 10 00

PODAB lanserar nya maskiner

Skriven av / Nyhet / No Comments
PODAB lanserar nya professionella tvättmaskiner och torktumlare av högsta kvalitet. Alla de nya produkterna i Base- och StreamLine-serierna är optimerade för att passa i svenska tvättstugor. Utsidan är prisbelönt för sin fina design. På insidan finns nya smarta lösningar som exempelvis världens första 3D-tvättsystem. Att produkterna är utformade med användarvänlighet i fokus är en självklarhet.
 
PODABs äldre maskiner var på inget sett dåliga, tvärtom, men just Base- och Streamline tyckte vi var lite otydliga ur användarsynpunkt, med de nya maskinerna tar PODAB ett jättekliv i rätt riktning och vi tror på succé! 
 
Hör av er för prisuppgifter! 📞

Nya Tvättstugor till BRF på Väster!

Skriven av / Nyhet / No Comments

Under vecka 14 har stor del av vår tid gått åt till renovering av ett antal tvättstugor åt BRF Linden på Väster i Örebro.

Maskinerna har bytts ut, och framförallt torktekniken har uppdaterats från frånluft till värmepumpar. På så vis kommer föreningen spara ganska stora summor i ren driftskostnad.

Kunden valde att behålla befintliga socklar, som dock krävde lite modifiering för att kunna användas, samt att vi ändrade utrustningens placering en aning. Även det enligt kundens önskemål.

Resultatet blev bra och arbetet rullade på utan mankemang, vi var dessutom klara en dag före utsatt tid, vilket gladde de boende som ville komma igång och tvätta i sina nya maskiner!

Vi tackar för förtroendet och hoppas de kommer bli mycket nöjda med sina nya maskiner!

 

Mellansvenska Städ investerar i nytt tvätteri

Skriven av / Nyhet / No Comments

Vi har alldeles nyligen avslutat arbetet med att flytta, rusta upp och effektivisera Mellansvenska Städ’s tvätteri. När vi kom i kontakt med dem hade de sitt tvätteri låg i anslutning till personalens omklädningsrum, vilket ledde till att mycket onödig smuts drogs med in i omklädningsrummet. Det hela grundade sig i lite olyckliga omständigheter där tvätteriet helt enkelt bara hamnat där när en annan lokal hyrdes ut. Gällande tvätteriet i sig började de gamla fastighetstvättarna sjunga på sista versen och en åtgärd behövdes.

Istället för att börja renovera det befintliga utrymmet valde vi att förvandla ett annat förrådsutrymme till deras nya tvätteri. På så vis kunde det gamla vara i drift till dess att det nya var färdigt, och deras verksamhet kunde rulla på utan avbrott.

I det nya tvätteriet valde de att satsa på två av Mieles större mopptvättar, MopStar 100. Med en kapacitet på ca 70 moppgarn/tvättomgång och maskin kommer de under högtryck kunna hantera upp emot 700 moppar/dag. Eftersom de valt att satsa på en mopptvätt kommer moppgarnen även bli betydligt renare, vilket i sin tur leder till att Mellansvenska Städ kommer kunna leverera ännu bättre städresultat åt sina kunder!

Avloppskaren av specialmodell som placerats mellan tvättarna är mycket lättare att göra rent än vanliga kar, dels tack vare utformningen, dels tack vare placeringen. Att de har lock kommer dessutom bidra till mindre sunkig lukt i tvätteriet.

Ett kul projekt tycker vi, och vi önskar Mellansvenska Städ lycka till med sitt nya tvätteri!

Vi poängterar gärna också att vare sig brandpost eller elcentral är i bruk.

Snart dags för FASTIGHET 2018!

Skriven av / Nyhet / No Comments

Fastighet 2018 närmar sig med stormsteg, och vi kommer i sedvanlig ordning ställa ut tillsammans med både Podab och Miele!

Passa på att träffa oss, kika på några av marknadens vassaste produkter och prata tvättutrustning med oss!

Och du, här har du inbjudan: Fastighet 2018

Boka tvättider utan strul?

Skriven av / Nyhet / No Comments

Vid årsskiftet lanserade vår partner PODAB sitt nya bokningssytem PODAB Boka!

PODAB Boka, är ett nytt bokningssystem för tvättstugan. En prisvärd och enkel lösning för tvättstugebokning där du kan boka tvättid på en elektronisk bokningstavla vid tvättstugan, från datorn eller via smartphones.

PODAB Boka är en enkel lösning för bokning av produkter i tvättstugan oberoende av maskinfabrikat. Bokningarna styrs via nätet och kräver varken server på plats eller mjukvaruinstallation.Dessutom stöder det ett nästan ett oändligt antal användare. Tvättider kan bokas via touchskärmen WallPad eller via nätet från dator, mobil och surfplatta. Varje användare får en nyckeltagg och inloggning för att boka digitalt och behöver på så sätt inte vara i tvättstugan för att boka sin tvättid.

PODAB Boka kan i sin enklaste form ersätta t.ex. en bokningstavla, men systemet kan också användas till att boka andra föreningslokaler, som bastu och gym.

Systemet som är mer renodlat för enskilda lokaler blir oerhört prisvärt jämfört med större system som ofta innebär ett komplett skalskydd. Ofta har du som kund inte behovet att låsa hela huset elektroniskt, så varför då betala för den funktionen?

Nyfiken på hur det funkar, hör av dig eller besök oss på Aspholmsvägen 14 så berättar vi mer!

Hitta oss på sociala medier!

Skriven av / Nyhet / No Comments

Vi finns sedan en tid tillbaka på sociala medier, ni hittar oss på Facebook genom att söka på ”Larssons Eltjänst” och på Instagram under @larssonseltjanst.

Följ oss gärna där för att få en bra inblick i vår vardag, vilka produkter och lösningar vi kan tillhandahålla och hur vi kan hjälpa just er uppnå en effektivare, bekymmersfri vardag! (Och helg för den delen, bekymmersfria helger är nästan det bästa!)

TD Fiberoptik ville ha det svart!

Skriven av / Nyhet / No Comments

 

Strax före årsskiftet hörde TD Fiberoptik av sig, då de behövde en ny diskmaskin till sitt personalrum. Efter en behovsanalays stod det klart att en PG8055 från Miele Professional, med automatisk diskmedelsdosering, var det självklara valet.

Rickard på TD var lite bekymrad då de valt en svart estetik i köket, medan diskmaskinen endast fanns i vitt eller rostfritt. Problem är dock till för att lösas, och vi såg till att de fick sin nya PG8055 i just svart. Med 5 års garanti som tillval vet vi att bekymrens och handdiskens tid är över!

Klicka gärna mitt på bildspelet ovan för att öppna upp det, om du är nyfiken på resultatet.